Lechia Gdańsk- Karpaty Lwów | Mecz Towarzyski | Egy Maulana Vikri Debut

Lechia Gdańsk

Lechia Gdańsk

285 529 Ditonton2 085

    Dipublikasikan tanggal 8 hari yang lalu

    Komentar

    1. Rocky Al-Azhari

      a wonder talent boy ..Egy MV.. i think he is in Wrong Team ..!!!

    2. driyogo sains

      support from indonesia goodluck Lechia Gdansk, goodluck egy

    3. andre abi yahya

      The spirit continues to egy mv in each of the matches in lechia gdansk, we are sure you can and are able to compete with other colleagues. FROM INDONESIA

    4. raden ben

      no have support ball to egy and positioning egy so cant do it .

    5. dwike nipenda alawiyah -

      GOOD JOB

    6. Raden_Mas Anggit

      the power of indonesian netizen.. lechia gdansk will more popular than before.. congrats to lechia, we all of indonesian people will support you.. and be the next best football team in europe.. we believe!!! EGY MV will give more energy for your team..

      1. Raden_Mas Anggit

        im sorry my english is bad 😁

    7. Tulus Winarto

      Rekorrr most viewed video..

    8. arantA 96

      i Like Lechia and Egy mv good luck 💪💪💪😘😘😘😘👍👍👍🇮🇩🇵🇱

    9. Sandy Hamdany

      egy is the best

    10. No free style

      Upload dong jadwal pertandingan di lechya gdansk.. Indonesia...

    11. Dolaeman

      Egy mv he's a young star who will succeed with Lechia! give him the confidence to play a lot of minutes in team A, believe that... all fans indonesien love you Lechia gdanks....wielkie dzięki

    12. Rusdi Yanto

      Posisi kanan Egy di biarkan menganggur, padahal Egy dalam posisi (kosong tampa pengawalan lawan ) bagus untuk membangun serangan... Sangat di sayangkan.....

    13. La Ode Robin

      L LE LEC LECH LECHI LECHIA LECHIA G LECHIA GD LECHIA GDA LECHIA GDAN LECHIA GDANS LECHIA GDANSK LECHIA GDANS LECHIA GDAN LECHIA GDA LECHIA GD LECHIA G LECHIA LECHI LECH LEC LE L

    14. arbi hildansyah

      yo ayo ayo egy maulana ku ingin kita harus menang....

    15. emp v

      Egy..👏👏👏🇮🇩🇮🇩🇮🇩

    16. ghost man

      Dziękuję, że dużo grasz w głównej drużynie. daj egi piłkę z przynętą. aby móc osiągnąć wiele celów. fani z Indonezjif

    17. I Galuh P

      Good luck for you Egy , Forza Lechia Gdansk :)

    18. Mar d

      Masuk trending! The power of netizen indonesia

    19. Capoeng Store

      Egy mainnya masih canggung, belum seberani kalo di timnas,,ayo egy,,,,

    20. legend dark

      egy like agresive tempo

    21. Hersa Putra

      I am very proud of Lechia Gdańsk which has given young Indonesian players the opportunity to play in Lechia Gdańsk, I am very respectful and very respect to the club Lechia Gdańsk, I pray that Lechia Gdańsk in the future will be even better, greetings from me Indonesian supporters.

    22. Sigit Allatif

      Left attack,..fvkkk.,..football must balannce,...

    23. Robial Santoso

      i'm from Indonesian, I LOVE U Lechia Gdansk

    24. Iip primansyah

      Egy still young and first time career ini Europe, not many player football from SEA can reach this level, more spirit and confidence level is must to showing your actual capability and skill...use the little bit chance, keeping the ball by good acceleration,passing and make the goal..by this the management and team Will see you and give the point'.. You Will be get welcome from the senior team. Keep spirit Egy, good luck

      1. Iip primansyah

        SEA mean South East Asia

    25. Cut Loucia

      *_#32 trending Indonesia ... dan asal tahu saja kalau bahasa Polandia adalah bahasa tersulit didunia dari segi pengucapan dan penulisan, ... dominan konsonan daripada vokal_*

    26. Brad Voice

      still no trust from the team mate to supply the ball to Egy even he is in free position..that's a home work for trainer to handle this situation in the next match.. if this situation continue..it will not work. For Egy, go increase stamina, physics and technique to prepare next game change ..

    27. rahmad yuliardi

      Tarkam Class

    28. Tisa Hermawan

      No. 3 (lechia) in this game not good please change with the other player

    29. Simarmata Channel

      Kita lihat 3 kali pertandingan selanjutnya. Berikan dia bermain selama 45 menit di babak kedua. Egy akan mampu menunjukan skilnya. Dia adalah "Mesin Penghancur"

    30. Sherly Rampai

      nothing special about this team. Indonesia fc is more aggresive. In in Indonesia it is worth with division 2 fc.

    31. Ricis Official

      ❣️❣️

    32. Dedi Hardian

      Lechia nie jest lepsza od Ligi Indonezji 1, po prostu Lechia jest w Europie, spróbuj lechii w Azji, Lechii, która nie jest.

      1. Dedi Hardian

        Club liga 1 indonesia masih lebih baik dari lechia gdanks

    33. The Twelve

      cek juga aksi aksi skil witan sulaeman sahabat karib egy >>> id-news.com/online/video-v-po7wBLsOk.html

    34. Violencee Gaming

      Trending in indonesia 25

    35. abc 1rp

      Egy gooo💪💪

    36. Krisna Hadi

      Indonesia

    37. malaikat cinta

      nikmatin alur nya.. kamu pasti sukses di masa depan... bravo egy...

    38. Gibran abqari agler

      Masih muda dan perlu adaptasi ..kuatkan fisik lagi ..semog kedepannya bertambah baik..amin

    39. Ando Andositumorang

      Bos ??? Beli kostum lechia dimana ya,klo di jakarta?

    40. Keisha Putri

      Sekolah terbaik adalah sekolah jalanan, yaitu sekolah yang memberikan kebebasan kepada muridnya supaya kreatif. Subscriber Channel aku yah, nanti subscribe balik :)

    41. Muhammad Hanif

      Supply ball to egy! goblok!

    42. Naruto Luffy

      Demi Egy gw subscribe channel ini...

    43. ras nganro

      sukses buat LECHIA GDANSK dan sukses ter khusus buat Egy Maulana Vikri tetap semangat dan buat bangga Indonesia!!! itu aj Dahh..

    44. tukang komen

      Jujur , menurut gw penempatan posisi egy kurang efektif jarang buka ruang. Dan gw juga maklum jika pelatih lechia masih belom percaya sama kemampuan egy. Gw aja nihh kalo maen FIFA , ada pemain model gini ga pernah gw maenin😂😂. Jadi menurut gw netizen indo harus lebih pahamlah tentang sepakbola , jangan ngata-ngatain klub orang. Lo harus tahu dulu apa alasannya. Harapan gw buat egy " jam porsi latihan tambah lagi , terus latihan long shooting , positoning , balance , finishing dan selalu semangat terus😉😉😉

      1. Indah Lestari

        klau menurut gua bro egy bagus aja cmn rekan setim egy kelamaan pegang bola jdi mudah kehilangan bola coba lu liat egy klau pegang bola gk lama,trus peluang terbuang sia2. wingback kiri lechia juga sering lalai dan juga tmn setim egy msih krng percaya sama egy. berjuang trus egy buat otot kaki mu kuat dan pelajari trus dribling dan juga passing yg akurat, contoh messi driblingnya bagus dengan postur mungil, walaupun gua fans ronaldo tpi gua akui messi punya dribling yg bagus. semangat egy maju trus pantang mundur.

    45. Ega Erlangga

      Permainannya lebih bagus BONTANG FC

    46. FN AKMAL

      Yo

    47. Buyung Sahemal

      Lecia Gdanks bisa jadi terbaik bila tidak ada diskriminasi sesama pemain harus saling berbagi dan saling menghormati walaupun berbeda bangsa dan agama tetap saling mengasihi.

    48. Buyung Sahemal

      Egy ayo semangat berlatih dan berjuang.

    49. Yudi Pangestu

      #21 indonesia

    50. Yudi Pangestu

      Indonesia